Balapan Lampu Setopan

Dherek, sampeyan pasti sering mandeg nang lampu setopan. Tapi opo sampeyan tau merhatekno garis-garis sing onok nang ngisor nggone sampeyan mandeg?

Lek dirasakno, garis-2 iku mestine onok maksute. Supoyo kendaraan sing mandeg gak nglancangi garise. Soale mari garis iku biasane onok sing jenenge “zebra nyabrang” alias zebra cross. Yo iku sing dadi hak-e pejalan kaki utowo boso kerene “pedestrian“. Lha lek mandege mangan zebra cross, iku jenenge korupsi kecil-kecilan. Opo maneh lek sampek mandege mangan prapatan, dadi lampu setopane gak ketok, akhire malah nggawe mangkel kendaraan sing nang mburine polae kudu ngebel-ngebel ngenteni mlakune….

Ojok lali, nek pancen arep cepet-cepet, yo mesti tertib. Wong sing melok motoGP ae mandege nang garis kok!!! Setuju?????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: