HARI ANTI KORUPSI

Ngomongno korupsi iku gak onok entek-e, rek! Soale sakjane definisine ombo buanget! Korupsi gak mek perkoro duik thok… Onok korupsi waktu, onok korupsi tempat utowo ruang, macem-macem. Contone sing gampang perkoro korupsi waktu wis tak bahas nang posting “Balapan Lampu Setopan” Arek-arek sing “nyolong” lampu abang sakdurunge berubah ijo yo podho ae korupsi waktu. Pisan sing montore mandheg magrong-magrong nang ngarep dhewe, mangan jatahe wong nyabrang alias ngidek zebracross! Opo iku gak termasuk korupsi ruang????

Wis ta lah… ojok ngopeni korupsi sing gedhe-gedhe dhisik. Serahno ae nang SBY lan aparate. Luwih becik saiki mggenahno awake dhewe. Lek gak korupsi duik, opo awake dhewe yo korupsi sing liya-liyane? Monggo dijawab!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: