SURGANE IKLAN

Durung mari masalah ambruke papan iklan nang ngarepe hotel JW. Mariott, onok maneh masalah anyar sing nyangkut papan iklan pisan.

Kebakaran videotron nang Basuki Rahmat nggarai macet sak dalan-dalan. Videotron sing ceritane meh didandani las-lasane malah njeblug. Untung ae gak onok sing penyet maneh nang ngisore!

Ngene iki  sakjane salahe sopo? sing masang opo sing ngekek-i ijin ben dipasang nang kono? Saiki dhelok-en dhewe, sedulur… Lek mlaku-mlaku utamane nag dalan-dalan protokol. Cobak-en tolah-toleh sepanjang pinggir dalan, onok piro ae papan reklame sing gedhe magrong-magrong, ngenteni ambruk?

Pemerintah sakjane kudu luweh cepet tanggap. Ojok sampek nggarai onok korban maneh. Wingi ae pas lewat prapatan Kertajaya-Dharmawangsa, onok papan reklame nang pojok-an sing wis nyendhen nang omah mburine mergo las-lasane sikile pedhot! Onok-onok ae, rek!

2 responses to this post.

  1. saiki ancene udhan’e medheni yo…. pake bonus angin kenceng segala… mending lek pas wayah’e udhan, kene nepi ae. tp nepi’ne ojok nang ngisor’e wit ato papan reklame, hehehe…

  2. Posted by rumahherbalku on March 4, 2009 at 12:01 pm

    Bener, iku… ojok nang ngisor reklame, opo maneh baliho-baliho caleg sing guedhe-gedhe… he..he…
    Sek mending nang ngisor wit sonokeling, elek-elek-an kenek bledheg, njur dadi Ponari jilid 2!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: