URUSAN RAMAL-MERAMAL

Wis ket biyen lek arep taun baru nang tivi lan nang koran/majalah akeh cerito ramalan. Opo ae sing kiro-kiro arep kedadean nang tahun ngarep.

Sing paling laris ditanggap gae ngeramal yo wes mesti Mama Lauren. Liyane iku yo Permadi, kadang-kadang Ki Joko Bodo, Ki Gendeng Pamungkas, lan sak deret “Ki-Ki” sing “sakti-sakti”. Kabeh stasiun tivi pas acara infotainment, pasti onok wajah-wajah sing tak sebut iku mau.

Isi ramalane kadang-2 podho, kadang bedho. Sing penting,podho “nggrambyange”. Gak tau langsung nyebutno jeneng. Sing mati si A, si B, utowo gunung sing mbledug nang kota A… kabeh peramal podho kong-kalikong, mesam-mesem lek ditakoni sing jelas.

Sakjane ngono iku ngetokno lek dheweke bener-bener iso ngramal, tah, opo pancen kode etik, gak onok sing tau takon. Isone weruh yo suk lek wis taun baruan maneh. Omongane peramal-2 iku mau sing wis dicatet tahun iki, di cocokno! Lek akeh benere iku sing paling sakti… (mestine?)

Ucul soko opo ae sing wis diomongno lan piye prediksine, awake dhewe gak usah nanggepi serius-2. Mundhak jantungen lan bludreg-e kumat. Anggepen ae cerito karangan wong terkenal, dadi ngadhepi taun anyar yo kudu luwih ngati-ati lan bijaksana. Ojok lali umure wis tambah maneh, tambah tuwek kudune luwih becik kelakuane tinimbang taun sing saiki. Ojok lali pisan lek arepe konsultasi gratis masalah pengobatan tradisional, iso langsung submit comment nang kene utowo hubungi HP 0811300432. Luwih enak maneh lek nulis pribadi nang e-mail bu Dewi, rumah_herbalku@yahoo.com – pasti privacy lebih terjaga.

Selamat taun baru… jaga kesehatan selalu!

One response to this post.

  1. Posted by Soegeng Priyanto on January 9, 2009 at 11:21 pm

    Bu Dewi,

    Mau takon nek ngobati usus buntu gawe herbal iso ga? Adik iparku minggu wingi iku sambatan usus buntu trus di operasi, mari dioprasi ga tambah waras tapi dadi patine. wong jahitane bocor (ga bener) trus ussue iku metu. Wis ongkose larang, ga iso waras maneh. Aku saiki ga percoyo karo rumah sakit iku, rumah sakit podo moto duit en. Pilihan ku memang penyembuhan dengan herbal, karena regone terjangkau. Bener wong sing ngomong wong mlarat ga oleh loro. Nek loro tambah nyikso .. Matur suwun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: