SELINGKUH DAN TEKNOLOGI

Thank’s to another crucial marketing strategy of mobile telecommunication provider. 
SMS gratis lan pengurangan biaya talk time wis nggarai peningkatan kasus perselingkuhan. Bayangno ae, rek… free SMS… Angger nganggur, iso ae ngirim SMS Spam alias sampah nggo ngrayu uwong. Sing dikirimi nomere ngawur. Sukur-sukur entuk arek enom ayu. Lek entuk sing tuwek elek yo “nothing to loose” wong gak mbayar alias gratisan!
Durung maneh SMS tipu-tipu sing ngandhani lek awake dhewe entuk hadiah jutaan (duwik, montor, voucher), tapi kudu mbayar dhisik lewat transfer, gak iso keitung akehe. Persis koyok e-mail sampah, bedane iki iso dilakoni karo sopo ae, mulai soko tukang becak sampek eksekutif pokoke duwe HP, waktu rodok nganggur, lan bondo nekat.
Arep selingkuh karo wong piro ae yo iso,wong gratis… Kari bejone awak, lali ta gak mberseni inbox utowo outbox ben gak ketemon bojo… Nek wis ngene, sing jenenge wong waras, tambah angel golek-ane!!
Once again, marketing and technology sometimes cannot compiled with social integrity. Just one or two corporates planning to increase the income, many people will take the cultural consequences. Is it worthed? Ask your self!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: