PESTA ATRIBUT

Kadang-kadang aku rodok wedi lek lungo-lungo pas udan angin koyok minggu iki. Wedi lek moro-moro ketiban.

Lek biyen, ketibane paling karo papan reklame lan wit gede sing wis tuwek umure, lha saiki, ditambahi maneh karo deretan reklame lan baliho caleg-caleg are!!!

Koncoku meh mulih soko Hawaii yo kaget ndelokno foto-foto guedhe sing ngadeg sak penake sak onoke nang pojokan-2 dalan. Kutho dadi rusuh, mergo akeh reklame sing kegedhen, magrong-magrong ngetokno raine uwong-uwong sing mendadak caleg.

Gak cumak nang kutho gedhe. Kutho cilik sing wis cuilik ae sek diseseg-i di seseli karo atribut caleg. Templek kono-kene sak enake dewe. Lha mene lek wis wayahe di resiki, dadi opo sampahe rek?

Saiki nek dipikir, duwik piro wis diguwak-guwak nggo mejeng model baru ngono? Padahal sekolah-sekolah podho ambruk. Wong-wong akeh sing kaliren perkoro rego podho mundhak. Durung maneh sing omahe kintir kenek banjir Bengawan Solo!

Yak opo iki, Pak SBY? Genah ta carane ngene iki? Opo gak engkok lek wis njabat dadi DPR bakal calon tersangka korupi pisan??? Arep dadi Caleg kok modale koyok arep buka perusahaan sekelas pabrik rokok, REK!!!

One response to this post.

  1. Keep working ,great job!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: