NGERASANI ANTASARI AZHAR

Jeneng Antasari Azhar wis kadung kelet-plek karo KPK – Lembaga anti korupsi super independen Indonesia. Tapi lek   moro-moro Pak AA (Antasari Azhar) iki kesandung   masalah kriminal meski duduk korupsi, opo yo berarti KPK iku podho ae karo Kumpulan Pelaku Kriminal sing gak onok bedane karo sing ditangkep? Shocked

antasari_azhar2Terus terang ae, Bapak AA iki pancen wis dadi ikon-e KPK. Sejak kepilih dadi ketua ngganteni Taufiequrachman Ruki sejak tahun 2007. Sakjane ngono jabatan penuh resiko mau entek tahun 2011, lha kok ndilalah, Pak AA kesandung masalah serius – didadekno tersangka sing mateni Nasrudin Zulkarnaen.

Akeh banget opini-2 sing sliwar-sliwer. Mulai soko niat jebak-menjebak antar wong-2 sing wis gregeten karo sepak terjange Pak AA sing wani nglebokno besan-e SBY nang bui (Aulia Pohan) – sampek masalah wedok-an (Rani) sing rasane koyok mengada-ada lek didadekno alasan gae mateni uwong. Ndilalah carane matenine vulgar pisan nang tengah dalan awan-awan! Onok sing ngarani iku skenario murahan!

Terlepas soko cobaan sing saiki sek dirasakno karo Pak AA, akeh wong sing sik ngarepno KPK mlaku terus. Gak nganti kilangan siunge lek ngadepi perkoro-2 sing lagek ngantri nang mejone Pak AA. Ojok sampek kasus iki malah ndadekno kinerjane KPK mlempem akibat keweden mbok menowo onok maneh punggowone sing keblusuk perkoro atau malah diblusuk-blusukno nang perkoro  Question Mark . KPK sejak awal wis dadi lembaga independen, mestine wong-wong nang njerone yo bener-bener independen, lek perlu rodok nekat thitik. Mosok kalah karo Bonek?!  Megaphone 

Kepada Pak Antasari Azhar, lek sampeyan bener, yo mesti tetep bener. Lek sampeyan salah, yo wis ngaku ae. Sampeyan lak wis ngerti resikone dadi tukang babat alas koruptor. Duwik gak onok regone, opo ae iso kedaden. Sing penting, masiyo akeh sing sinis nang sampeyan, sing ndukung yo isik akeh, dadi – Lanjutkan penyidikan, ben cepet mari, ben iso ngilangno opini-opini sing nambahi runyam masalahe!

HIDUP KPK!!! Lawyer 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: